Szerző: Kovács Attila

2000. október 5. 20:28

"Nem érdemes most megvenni azokat a GeForce-okat"

Az előbb írtam arról, hogy mostanában G800 specifikációk röpködnek az Interneten. Most arról kell beszámolnom, hogy a MURC fórumát böngészve az egyik G800-ról szóló topicban találtam egy érdekes hozzászólást, amihez egy kis történet is tartozik. Nem tudom, hogy kedves olvasóim közül kik emlékeznek még arra a hírre, ami annak idején még a G400.hu-n jelent meg és amiben egy programozó, Alex Cybermind Redman valami ilyesmit mondott:

Az előbb írtam arról, hogy mostanában G800 specifikációk röpködnek az Interneten. Most arról kell beszámolnom, hogy a MURC fórumát böngészve az egyik G800-ról szóló topicban találtam egy érdekes hozzászólást, amihez egy kis történet is tartozik. Nem tudom, hogy kedves olvasóim közül kik emlékeznek még arra a hírre, ami annak idején még a G400.hu-n jelent meg és amiben egy programozó, Alex 'Cybermind' Redman valami ilyesmit mondott:
"Nem érdemes most megvenni azokat a GeForce-okat. A Matrox azon van, hogy fenékbe billentse a videokártya-gyártókat. Érdemes várni a Matrox következő nagy durranására."
Pár nappal ezelőtt az előbb említett topicban ugyanez az ember a következőket mondta:
"Have faith in Matrox' talent and direction. Be patient. The G800 Techdemo is almost done, and -is- going to blow your minds, no doubt about that. "

"Bízzatok a Matrox hozzáértésében és haladási irányában! Legyetek türelemmel, a G800 technológiai demója már majdnem készen van, és abban biztos vagyok, hogy el fogjátok tőle dobni az agyatokat."

Nagyon sokat ígérő ez a hozzászólás... Emlékeztek még a G400 technológiai demójára? Az is nagyon szépen nézett ki, bár a screenshotok közel sem mutatták meg, hogy mit is tud a kártya igazából, azt élőben - egy Matrox G400-on - kellett látni. Ha a G800 TechDemo-ja is annyira ott lesz a szeren, mint a G400-é volt, akkor azt kell mondjam, hogy érdemes lesz várni arra a G800-ra, és tényleg nem érdemes megvenni azokat a GeForce-okat. :)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról