:

Szerző: Barna József

2000. október 5. 12:29

A Gainward bejelentette a " világ leggyorsabb

Több nagy Internetes site is hírt adott arról, hogy a tajvani Gainward bejelentette CARDEXpert GeForce2 ULTRA/500 Golden Sample TM névre keresztelt videokártyáját. A kártya - a közölt specifikációk szerint - TV-kimenettel is rendelkezik és ultra-fast 64 MB DDR memória kap majd helyet rajta. A név alapján arra gondolhatnánk, hogy ez utóbbi jelző 250 MHz-es DDR memóriachipeket takar. Azonban arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy a Gainward már egyszer becsapta a felhasználókat, amikor készített egy válogatott GeForce2 GTS kártyát Tom tesztlabora számára, majd attól eltérő specifikációkkal dobta piacra a típust. A kártyához, melynek várható megjelenési ideje október végére tehető, az ún. XPERTool TM Performance Tuning Utilityt is mellékelik, mely a teljesítmény további növelésére hivatott.

Több nagy Internetes site is hírt adott arról, hogy a tajvani Gainward bejelentette CARDEXpert GeForce2 ULTRA/500 "Golden Sample"TM névre keresztelt videokártyáját. A kártya - a közölt specifikációk szerint - TV-kimenettel is rendelkezik és "ultra-fast" 64 MB DDR memória kap majd helyet rajta. A név alapján arra gondolhatnánk, hogy ez utóbbi jelző 250 MHz-es DDR memóriachipeket takar. Azonban arról sem szabad elfeledkeznünk, hogy a Gainward már egyszer becsapta a felhasználókat, amikor készített egy válogatott GeForce2 GTS kártyát Tom tesztlabora számára, majd attól eltérő specifikációkkal dobta piacra a típust. A kártyához, melynek várható megjelenési ideje október végére tehető, az ún. XPERToolTM Performance Tuning Utilityt is mellékelik, mely a teljesítmény további növelésére hivatott.

Azt hiszem, ez esetben is érdemes óvatosnak lenni és megvárni a kártya boltokba kerülését...

[Forrás: PCinsight]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.