:

Szerző: sammer

2000. október 3. 23:15

Decay leállítva, New World Order bejelentve

A korábban Insomnia Software néven ismert Termite Games bejelentette, hogy a Decay nevû játékának fejlesztését leállították, és mostantól kizárólag a New World Order nevû csapatmunkára alapuló akció-szimulátor játékon fognak dolgozni. Első képek a New World Order-bõl:


A játék egy csapat-alapú online multiplayer játék lesz, viszont ezúttal nem a már megismert Tribes vagy Counter Strike katonai vagy futurisztikus környezetében játszódik majd, hanem olyanban amit leginkább egy akciófilmhez lehet majd hasonlítani - állítják a fejlesztõk. Ha a játékos egy kis magányra vágyna a heves online csatározások allatt, lehetõsége lesz a gép ellen játszva is gyakorolni a játékot, egyedül vagy akár néhány baráttal összefogva co-op módban is a speciálisan 'single mission' típusúra kialakított pályákon.

Mi történt a Decay-jel?

A fejlesztõk hivatalos weboldalán megjelent hírek szerint a Decay-t egy idõre, vagy véglegesen felfüggesztették. A team így teljes erejével az új technológiák fejlestésére és a másik új játékuk design-jának fejlesztésére koncentrálhat.

"Talán a jövõben valamikor még befejezzük a Decay-t is (lehet, hogy valami más néven), de most még nem tudunk semmit sem biztosra mondani. Szeretnénk, ha mindenki megértené, hogy a Termite Games csapata egyértelmûen elhatározta, hogy minden tõlünk telhetõt megteszünk azért, hogy a lehetõ legtökéletesebb játékokat adjuk ki a kezeink közül. Nem adunk ki olyan játékot ami még nincs kész, és a Decay sajnos nem éri el azt a szintet, hogy tovább foglalkozzunk vele."

További részleteket a Termite Games-rõl és a New World Order játékról a hivatalos website-on találsz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.