Szerző: Vörös Péter

2000. október 3. 20:50

Olympus Camedia C-211 digitális kamera és nyomtató

[PC Magazine] A kamera+printer kombinációról már írtunk július végén, most néhány információval egészítem ki az ott leírtakat. Az Olympus és a Polaroid együttműködésének első gyümölcsének legnagyobb felbontása 1600x1200, a gép tartozéka a 8 MB-os SmartMedia memória, a pixel szám: 2,11 megapixel. Az utcai ár 800$.

A készüléket egyszerű kezelni, a C-211 jó minőségű digitális képeket és színes nyomtatásokat készít. Az F2.8 3x optikai zoom lencsével akár 20 cm-ről is lehet fényképezni. A gombok nagyok és jól elhelyezettek, de azonosításuk nem könnyű. A nyomtatott színek viszonylag pontosak és nem túltelítettek, a részletek pedig egy 2 megapixeles kamerához méltóak. A kamera mérete, súlya és ára miatt inkább az üzleti és a profi felhasználóknak 'szól', családoknak egyelőre még az USA-ban is kevésbé.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.