Szerző: surmo

2000. október 3. 13:10

DGA bugfix

HIRDETÉS

Nagy örömmel jelentették be hozzáértőbb körök, hogy a hírhedt - és sok embert igen idegesítő - DGA egér-bugot kijavították a 4-es XFree86 CVS fában. A Loki Quake3 newsgroupjából kivadászott xf86xinput.c-t építették bele a CVS-be, és a tervek szerint a 4.0.2-es hivatalos kiadásban is szerepelni fog. A dolog szépséghibája - bár a végeredmény szempontjából lényegtelen -, hogy ha az X fejlesztőgárdáján múlt volna, talán sohasem javították volna ki, mivel az ő álláspontjuk szerint nem volt hiba, nem volt mit kijavítani. Ahogy a linux alatt játékokkal foglalkozó emberek száma nő, egyre többek életét keseríti meg a programozáshoz remekül értő, de a munkájuk eredményét komolyabban nem tesztelő fejlesztők tevékenysége. Remélhetőleg a programozók is tanulnak az esetből, és a jövőben ilyen vitás kérdések nem merülnek majd fel.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 06:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.