Szerző: xtr

2000. október 3. 00:23

Világító billentyűzet

Nagyobb tömegek kényszerülnek éjszaka használni az Internetet a hatalmas költségek miatt, amióta világ a világ. Az éjszaka sötétjében pedig nem mindenkinek megy olyan jól a gépelés. Ezt oldotta meg egy ügyes elektroműszerész 16 db. led (Light Emitting Diode) bekötésével. Mivel ezeket a billentyűzetbe építette, az magától világít. Egyszerű és nagyszerű, lássuk, hogy fest ez valójában:

HIRDETÉS

A cikk természetesen említést tesz az elektronikai háttérről is, úgyhogy azoknak is ajánlom, akik nem mozognak akkora biztonsággal az elektromosság területén, mint szakképzet kollégánk, az elkövető.

Ezen a képen az egyik led látható, amint épp beépül :-)

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.