Szerző: sammer

2000. október 2. 13:27

Megjelent a Rising Sun: Imperial Strike kiegészítő

HIRDETÉS

A TalonSoft bejelentette, hogy a Rising Sun kiegészítő csomagja, a Rising Sun: Imperial Strike elérhető a hivatalos weboldaláról, viszont az üzletekben nem fog megjelenni.

Az Imperial Strike-ban Japán és USA között dúló történelmi csatákban vehetünk részt 10 küldetés alatt, amik kivétel nélkül történelmi eseményeken alapulnak. A kiegészítés tartalmaz egy összekapcsolt hadjárat lehetőséget is, aminek segítségével az eredeti játékot és a kiegészítő küldetéseit egyetlen hadjáraton belül végigjátszhatjuk.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 21:34

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.