Szerző: Vörös Péter

2000. október 2. 00:54

Sega ki szeretné használni a Sony PlayStation2 bevezetésével kapcsolatos gondokat

HIRDETÉS

A Sony a múlt héten jelentette be azt, hogy a PlayStation2 október 26-i USA-beli bevezetésénél az eredetileg tervezett 1 millió konzol helyett csak 500 ezer példány lesz kapható várva várt 128-bites játékkonzolból, ami a karácsonyi szezon előtt jelentős kiesést jelent a cég ill. a játékszoftver gyártók számára. A Sega pénteken bejelentette, hogy a szintén 128-bites konzoljából, a Dreamcast-ból jelentős mennyiséget tartalékolt pont erre az eshetőségre felkészülve. A Sony szorult helyzetét szeretné kihasználni a nagy rivális Sega.

A Sony alkatrészellátási gondok miatt nem tud elegendő konzolt legyártani - ez a Sega-t azért érinti kevésbé, mert a Dreamcast-ot már tavaly szeptember óta gyártják és a nyáron sikerült a cégnek elkezdenie tartalékolást az ünnepi szezonra. A Sega a bevezetés utáni első 9 hét alatt adott el 1 millió Dreamcast-ot. Az online ill. tradicionális kiskereskedők aggódnak a PlayStation2 bevezetésével kapcsolatos gondok miatt, mivel az ünnepi szezon hagyományosan a legerősebb időszak az év folyamán: a Sega abban bízik, hogy mivel "valaminek kell lennie a karácsonyfa alatt", ezért sokan fogják a Dreamcast-ot választani a Sony PlayStation2 helyett.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.