Szerző: Kovács Attila

2000. október 1. 16:10

Mennyit költenél videokártyára?

HIRDETÉS

Kérdezik az AnandTech-en található legújabb szavazásban. Érdekes, hogy már több mint 11 ezer ember szavazott és a szavazók több mint fele csak 100 és 200 dollár közötti áron vásárolna szívesen videokártyát. Úgy látszik, hogy a mostani videokártya árak nem csak a magyar keresetekhez viszonyítva magasak, hanem már külföldön (főképp a nagy víz túloldalán) is úgy vélekednek az emberek, hogy kezd elszaladni a ló a videokártya-gyártókkal. Menjetek Ti is szavazni, hátha lesz valami csekély hatása ennek és a hasonló vélemény-nyílvánításoknak a videohardvereket gyártó cégek árstratégiájára.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 22:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.