Szerző: Kovács Attila

2000. szeptember 27. 20:49

G450 16Mb képek

Az Akiba -n XTR barátom talált pár fotót a Matrox legújabb kártyájáról a G450-ről. Érdekes, hogy ez a darab éppen egy 16 megás változat. Mi is mutatná jobban azt, hogy ezt a kártyát tényleg a vállalati piacra szánja a Matrox, mint ez a 16 megás darab? Minek több memória egy olyan kártyára amit talán sosem fognak 3D-re használni?

Az Akiba-n XTR barátom talált pár fotót a Matrox legújabb kártyájáról a G450-ről. Érdekes, hogy ez a darab éppen egy 16 megás változat. Mi is mutatná jobban azt, hogy ezt a kártyát tényleg a vállalati piacra szánja a Matrox, mint ez a 16 megás darab? Minek több memória egy olyan kártyára amit talán sosem fognak 3D-re használni?
Amikor először láttam a G450-ről készült képeket, akkor nem tudtam eldöneni, hogy mi az a kis drótdarab a hűtőborda mellett. Most látom csak, hogy az a kis kábel ami a hűtőbordához megy nem más, mint a hűtőborda földelése vagy testelése. Érdekelne, hogy arra vajon miért van szükség?
Még valami: a képen látható kártyának az ára 25 800 japán jen, ha ezt magyar pénzre átszámoljuk akkor potom 72 ezer forintos árat kapunk. Ez még érdekesebb...

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról