Szerző: sammer

2000. szeptember 26. 06:18

Két új Gamekapocs cikk két nagyszerű játékról

A Gamekapocs oldalára ismét felkerült két nagyszerű leírás:

A Diablo II-t nyugodtan nevezhetjük az év játékának és az év csalódásának egyaránt. A megjelenése után sok fanatikus óriási bukásnak tartja a játékot, de a nagy többség véleménye szerint nagyszerűre sikerült a folytatás. Az viszont nem vitatható, hogy a Diablo II világszerte megdöntötte az eladási rekordokat, és még mindig a statisztikák élén szerepel. A játékról egy alapos leírást olvashatsz ezen az oldalon.

A FAKK2 női főszereplőjét már a kezdetekben Lara killernek kiáltották ki, azóta megérkezett a végleges játék is. A FAKK2 nagyszerű graikával rendelkezik ami nem is csoda, hiszen a Quake III grafikus motorjára épül, továbbá az élvezetes játékmenet és a lebilincselő hangulat teszi felejthetetlenné. A cikk végítéletében 90%-ot kapott játék alapos leírását itt olvashatod el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról