:

Szerző: mz

2000. szeptember 25. 21:59

Új ELSA modem

[Elsa]

[Elsa] A német ELSA bejelentette népszerű modemjeinek egy új modelljét, az USB csatlakozót kapott MicroLink 56K Fun-t. A modem kezelése az eddigieknél is könnyebb lesz, hiszen az USB busz egyszerre kezeli és biztosítja az adatjeleket és a tápellátást - így csak egyetlen vezetékre van szükség.
A modem - mint a mellékelt képen is látható - kinézetre sem egy megszokott, szögletes darab. Az új készülék novembertől lesz elérhető az EU-ban, ára 53 euro lesz, amit külön terhelnek az adók. A csomagban megkapjuk az ELSA COMMUNICATE! Lite programot is, a garancia pedig két év.
A modem - mellesleg - fel van készítve a V.92 szabvány kezelésére, a flash memóriában található firmware hamarosan ingyenesen frissíthető lesz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.