:

Szerző: mrsla

2000. március 18. 10:36

2.3.99/2-4

Leszámítva egy elenyésző kisebbséget, akik még nem Linux kernellel futó op.rendszert használnak :)), szóval mindazoknak akiket érint, megjelent egy újabb Linux kernel, a címben látható alvázszámmal. A korábbit letöltöttem, de csak erőteljes vágásokkal volt hajlandó valami kernelhez hasonló dolgot produkálni. Az viszont látszik, hogy a fejlesztők nagyon ráfeküdtek az USB és PNP támogatásra. Kipróbálni sajnos nem tudtam mert egyrészről nincs USB eszközöm, a PNP cuccaim meg fix beállításokkal futnak.

Leszámítva egy elenyésző kisebbséget, akik még nem Linux kernellel futó op.rendszert használnak :)), szóval mindazoknak akiket érint, megjelent egy újabb Linux kernel, a címben látható alvázszámmal. A korábbit letöltöttem, de csak erőteljes 'vágásokkal' volt hajlandó valami kernelhez hasonló dolgot produkálni. Az viszont látszik, hogy a fejlesztők nagyon ráfeküdtek az USB és PNP támogatásra. Kipróbálni sajnos nem tudtam mert egyrészről nincs USB eszközöm, a PNP cuccaim meg fix beállításokkal futnak. Letöltheted, a kernel.org-ról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.