:

Szerző: Vörös Péter

2000. március 18. 09:55

Megjelent az Opera 3.62 for Windows végleges változata

Aki szereti ezt a kis (az új változat (letöltéskor) mindössze 1311 KB méretű ...), gyors, intelligens (bár azért korántsem mindent tudó) böngészőt, annak feltétlenül ajánlom a legújabb verziót. Az újdonságok a cégre jellemző aprómunkát mutatják: sikerült még a nagy verziószám-váltás előtt is hasznos dolgokkal bővíteni a programot. Letöltés itt , a program (még mindig) shareware ...!

Aki szereti ezt a kis (az új változat (letöltéskor) mindössze 1311 KB méretű ...), gyors, intelligens (bár azért korántsem mindent tudó) böngészőt, annak feltétlenül ajánlom a legújabb verziót. Az újdonságok a cégre jellemző aprómunkát mutatják: sikerült még a nagy verziószám-váltás előtt is hasznos dolgokkal bővíteni a programot. Letöltés itt, a program (még mindig) shareware ...!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:20

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.