Szerző: Barna József

2000. szeptember 23. 17:20

A DDR memória mellett törtek lándzsát a tajpeji VTF 2000 résztvevői

A világ vezető számítástechnikai vállalatai, melyek a VIA Technology Forum 2000 megnyitó rendezvényén vettek részt, egyhangúlag a DDR memória-szabvány mellett szavaztak az Intel által támogatott Rambus technológiával szemben. A világ második legnagyobb processzorgyártója, az Advanced Micro Devices (AMD) mellett olyan cégek sorakoztak fel, mint a NEC, a Micron és az Infineon. E cégek képviselői egybehangzó véleménye szerint az, hogy a DDR memória előállítási költsége alacsonyabb, hogy szabványa nyitott, továbbá hogy már bejáratott technológiai alapokra épül, mind a Rambus ellen szóló érvek. Mike Sadler, a Micron Technologies alelnöke elmondta, hogy A DDR technológia ereje a mögötte felsorakozó számos cég együttműködésében rejlik.

A világ vezető számítástechnikai vállalatai, melyek a VIA Technology Forum 2000 megnyitó rendezvényén vettek részt, egyhangúlag a DDR memória-szabvány mellett szavaztak az Intel által támogatott Rambus technológiával szemben. A világ második legnagyobb processzorgyártója, az Advanced Micro Devices (AMD) mellett olyan cégek sorakoztak fel, mint a NEC, a Micron és az Infineon. E cégek képviselői egybehangzó véleménye szerint az, hogy a DDR memória előállítási költsége alacsonyabb, hogy szabványa nyitott, továbbá hogy már bejáratott technológiai alapokra épül, mind a Rambus ellen szóló érvek. Mike Sadler, a Micron Technologies alelnöke elmondta, hogy "A DDR technológia ereje a mögötte felsorakozó számos cég együttműködésében rejlik."

[Forrás: Computex]

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról