Szerző: Barna József

2000. szeptember 21. 17:36

Belkin MiniScroller: egér gyerekeknek és üzletembereknek

A hazánkban egyelőre kevéssé ismert Belkin Components ma mutatta be MiniScroller TM (F8E841-BLK) névre keresztelt egerét. A háromgombos, görgetőkerékkel is rendelkező USB és PS/2 portra csatlakoztatható háziállat kifejezetten kis méretű: így ideális lehet gyermekek és azon üzletemberek számára, akik a notebook hordtáska méretét szűkösnek találják. Az egér görgetője vízszintes, függőleges és átlós scrollozásra is alkalmas. A termék októberben jelenik meg a boltok polcain; ajánlott végfelhasználói ára 19,99 USD.

A hazánkban egyelőre kevéssé ismert Belkin Components ma mutatta be MiniScrollerTM (F8E841-BLK) névre keresztelt egerét. A háromgombos, görgetőkerékkel is rendelkező USB és PS/2 portra csatlakoztatható háziállat kifejezetten kis méretű: így ideális lehet gyermekek és azon üzletemberek számára, akik a notebook hordtáska méretét szűkösnek találják. Az egér görgetője vízszintes, függőleges és átlós scrollozásra is alkalmas. A termék októberben jelenik meg a boltok polcain; ajánlott végfelhasználói ára 19,99 USD.

[Forrás: Electic Tech]

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról