Szerző: bzd

2000. szeptember 20. 20:35

Két ATX tápegység összekötése

Amikor új házat vettem a gépemnek nagyon foglalkozatott a kérdés, hogy

Amikor új házat vettem a gépemnek nagyon foglalkozatott a kérdés, hogy hogyen lehet összekötni 2 ATX tápegységet úgy, hogy egyszerre legyenek képesek bekapcsolni és kikapcsolni. A két táp akkor szükséges a gépbe, ha maximalisták vagyunk, vagy sok cucc van a gépben. Rám mindkettő igaz, így nagyon megörültem, amikor ezt a két képet találtam az akkor még BP6.com néven futó oldalon:

Kattints a képre, ha olvasható méretben érdekel!
Klikk a képre!

Én mondjuk még nem próbáltam ki, de ha a szuper 400W-os AT tápom tényleg halott, akkor sor fog rá kerülni, amit megszabadulok a különböző gipszeimtől... Ha a képekre kattintasz, akkor azok egy új ablakban bejönnek eredeti méretükben. Az első képen, a tényleges útmutatón ugyan piros betűkkel fel is hívják rá a figyelmet, de azért én is fontosnak tartom megemlíteni, hogy ezeket a módosításokat mindenki kizárólag csak a saját felelősségére végezze és az elektromosság nem játékszer!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról