Szerző: Kovács Attila

2000. március 17. 19:12

A Novell olaj a Linux tüzére

A Novell azzal lepte meg a közönséget ezen a héten, hogy hozzájárult a Linux állásainak a megerősítéséhez. Ráadásul jobban, mint gondolnánk. A Novell most apait-anyait belead, és a vállalat sorsát a Linux mozgalomra bízza.

"A Novell azzal lepte meg a közönséget ezen a héten, hogy hozzájárult a Linux állásainak a megerősítéséhez. Ráadásul jobban, mint gondolnánk. A Novell most apait-anyait belead, és a vállalat sorsát a Linux mozgalomra bízza."

Gondolhattuk, hogy a Novell be fogja jelenteni, hogy a termékei elkezdik majd támogatni a Linuxot, amit végső soron meg is tett, de azért ennél egy picivel több történt. A Novell szeretné támogatni az NDS eDirectory és a Corporate Edition termékein keresztül az olyan vezető Linux disztribúciókat, mint például a Red Hat, a Caledra vagy a TurboLinux. Ezen felül a Novell azon van, hogy zászlóshajóját az NDS-t ugyan arra a "sorsra juttassa", mint LDAP csomagját azaz szabad szoftverré tegye."

"...Az NDS-sel és ezzel az állásfoglalásával a Novell csatlakozott a Linuxot komolyan támogató cégek népes táborához, és így nagyban hozzájárul egy forradalmi operációs rendszer jövőjének a biztosításához. De azt hiszem, hogy ezt eddig is tudtuk...
[Teljes cikk]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról