Szerző: Hlács Ferenc

2014. május 23. 12:37

Korlátlan Deezer PC-n és tableten

Már PC-n és tableteken is korlátlanul hallgatható a Deezer. Az online zenestreaming szolgáltatás az időkorlát feloldásával igyekszik lépést tartani a már 10 millió prémium előfizetőnél tartó Spotify-jal. Nemrég a Shazammal is megállapodást kötött.

Korlátlan ingyenes zenét kínál PC-n és táblagépen a Deezer. A vállalat zenei repertoárja a két platformon már időkorlát nélkül hallgatható, miután néhány nappal ezelőtt a cég okostelefonon is feloldotta a korlátozásokat. A szolgáltatónál korábban havi 2 óra erejéig hallgathattak ingyen zenét a felhasználók reklámmentesen.

A cég úgy látszik mindenféle készüléken igyekszik új felhasználókat magához csábítani, illetve megőrizni jelenlegi ügyfélbázisát. A Deezer tavaly novemberben 5 millió fizető felhasználót tudhatott magáénak, ami csaknem két és félszerese az egy évvel azelőtti számnak. A rivális Spotify ekkor egymillióval több, összesen 6 millió felhasználónál járt, akik nem csak az ingyenes streaminget vették igénybe, azóta pedig már elérte a 10 millió prémium előfizetőt is, így érthető, hogy a Deezer mindent megtesz, hogy lépést tudjon tartani a konkurenciával.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Ilyen lépés volt többek között a május elején a Shazammal kötött megállapodás is. A zenefelismerő alkalmazás felhasználói egyes régiókban az azonosított számokat már rögtön meg is hallgathatják a Deezeren keresztül. A vállalattal továbbá a napokban a Facebook is megegyezett: a közösségi oldal ugyanis be akarja vonni a Deezert és riválisait, így a Spotify-t és a Rdiót is, rövidesen induló új szolgáltatásába.

Utóbbi koncepciója hasonlít a Shazaméra, ám azt eggyel tovább viszi, és a zeneszámok mellett már tévéműsorokba belehallgatva is képes azonosítani, hogy mi megy éppen a tévében vagy a rádióban. A Facebook a zenefelismeréshez az említett három szolgáltató adatbázisát használja majd, és később a felhasználók is a három zeneapp valamelyikével hallgathatják meg az azonosított számokat, illetve kereshetnek azokhoz hasonló előadókat.

Az online zenei szolgáltatás egyébként nemrég jelentette be, hamarosan elbúcsúzik vezérigazgatójától Axel Daucheztől, aki 2010 óta irányítja a céget. Dauchez várhatóan szeptemberben távozik a Deezertől, addig azonban változatlanul ellátja feladatait. Egyelőre nem jelentettek be utódjelölteket, noha sokan Tyler Goldmant, a vállalat egyesült államokbeli ágazatának vezetőjét tartják a legesélyesebbnek.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

Vimeo Record

1

Videós üzenetküldőt indít a Vimeo

2020. október 28. 08:46

Az ingyenesen használható vállalati megoldás az elnyúló megbeszéléseket, és hosszas emaileket hivatott kiváltani.