Szerző: bzd

2000. szeptember 18. 21:52

A videokártyák és a víz

Megint hétvége volt, tehát az Ordasi műhelyben lázas munka folyt, melynek eredményéről maga a Mester tájékoztat most minket:

Megint hétvége volt, tehát az Ordasi műhelyben lázas munka folyt, melynek eredményéről maga a Mester tájékoztat most minket:
    A processzor után a videokártya a másik dolog, ami lényegesen meghatározza egy gép sebességét. Hétvégén teszteltem egy ASUS6600 GeForce kártyát, mondanom sem kell azonnal vízhűtést építettem rá. A hűtés hatékonyságát a következő két kép bizonyítja:


Léghűtéssel, ha dolgozik a kártya:

Vízhűtéssel:

    Ezek a hőmérsékletek magukért beszélnek. A részletek itt olvashatóak.
    Hosszú volt a hétvége, így a Voodoo3-as kátyámat is tovább babráltam, először léghűtést, majd vízhűtést kapott. Ennek a részleteit is érdemes megnézni az előbb már említett oldalamon.
    Még mindig nincs vége, katonás sorba raktam az új hûtőblokkjaimat .

    Sokan kértek tőlem blokkot, nem kell félni, még senkinek sem szivárgott. Az új blokkal már nem én tartom a rekordot, egy srác az 1005MHz-es csúcsomat 1060MHz-re javította 600-as Duronjával. Ezek után talán már nyugodtan mondhatom, hogy király ez a blokk.

    Gábor

Tehát mégegyszer:
A Voodoo3 és a GeForce hűtése itt, a sok szép hűtőblokk pedig itt látható. A hétvégén elírtam gábor egyik URL-jét, a "King" blokkról itt lehet olvasni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról