Szerző: Ady Krisztián

2000. március 1. 18:53

GLSetup újabb driverekkel?

Megjelent a legújabb GLSetup , ami önmagában még nem is hír, Nekünk, Savage tulajoknak sosem tudott eddig újat mutatni. Most azonban megtörni látszik a jég, furcsa módon újabb verziójú driver szerepel Savage4-hez a csomagban, mint a legutolsó generic. A legérdekesebb az ICD verziószáma: 1.00.15-ös Power_ICD . A D3D verziója sajnos nem derül ki, most csak ezért nem is tudom feltelepíteni.

Megjelent a legújabb GLSetup, ami önmagában még nem is hír, Nekünk, Savage tulajoknak sosem tudott eddig újat mutatni. Most azonban megtörni látszik a jég, furcsa módon újabb verziójú driver szerepel Savage4-hez a csomagban, mint a legutolsó generic. A legérdekesebb az ICD verziószáma: 1.00.15-ös Power_ICD. A D3D verziója sajnos nem derül ki, most csak ezért nem is tudom feltelepíteni.
Az S3micd.dll bemasolásával ugyan ki tudtam próbálni, ám a Q3 szinte kapásból kifagyott, és az animált textúrákkal is vannak gondjai. A legújabb GLSetup tartalmaz az S3D, Savage2000-hez is drivert, ezekről nincs bővebb információm...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról