Szerző: Bodnár Ádám

2000. szeptember 16. 17:11

Interjú Scott Sellers-szel

A 3dfx Gamers még az ECTS idején készített interjút a 3dfx Voodoo5 6000 egyik szülőjével, Scott Sellers-szel. Scott elmondta, hogy a tíz hónapja bejelentett Voodoo5 6000 kártya már véglegesnek tűnik , és elégedettek a teljesítményével. Amikor a kérdező azt firtatta, gyorsabb-e a Voodoo5 6000 a GeForce 2 Ultra-nál, a válasz ennyi volt: ööö, várjuk meg az első teszteket .

A 3dfx Gamers még az ECTS idején készített interjút a 3dfx Voodoo5 6000 egyik "szülőjével", Scott Sellers-szel. Scott elmondta, hogy a tíz hónapja bejelentett Voodoo5 6000 kártya már "véglegesnek tűnik", és elégedettek a teljesítményével. Amikor a kérdező azt firtatta, gyorsabb-e a Voodoo5 6000 a GeForce 2 Ultra-nál, a válasz ennyi volt: "ööö, várjuk meg az első teszteket".

A beszélgetésben többek között szó esik még a Gigapixel felvásárlásáról, és az NVIDIA-ról is, szóval érdemes elolvasni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról