Szerző: bzd

2000. szeptember 15. 22:59

King vízhűtőblokk

Ordasi mesternek úgy látszik, sok a szabadideje, mert mostanában nagyon rákattant a különböző blokkok gyártására. Gábor legújabb fejlesztése a véleményem szerint csöppet suta nevű King vízhűtőblokk. No, de lássuk mit is írt ő a legújabb művéről:

Ordasi mesternek úgy látszik, sok a szabadideje, mert mostanában nagyon rákattant a különböző blokkok gyártására. Gábor legújabb fejlesztése a véleményem szerint csöppet suta nevű "King vízhűtőblokk". No, de lássuk mit is írt ő a legújabb művéről:
    Elészültek a blokkok, el is hoztam őket a gépmûhelybõl. Gyorsan csináltam is pár képet és feltettem IDE. Egyrészt azért festettem feketére, mert így csinosabb, másrészt ha egy cucc fekete, akkor jobban leadja a hõt. Ezért fekete sok léghûtõ is. Ezzel akár 10%-kal is javulhat a hûtés hatásfoka. Ennek ugyan itt alig van szerepe, mert Zuk hûtõ olyan nagy felülettel rendelkezik, hogy az a pár négyzetcentiméter már elenyészõ, és a hűtőblokk amúgy is a víznek adja le hő döntő többségét. Küldök egy képet is, a többi a már említett oldalamon van.

    Egyébként jön a hideg évszak, nem érdemes peltier elemre beruházni. A hőcserélő radiátort lehet, hogy télire kirakom az udvarra és akkor majd jó hideg vizet fogok keringetni a hûtõblokkban. Ez a hideg ingyen van! ;)

    Gábor

A rögzítéssel kapcsolatban arra lennék kíváncsi, hogy Gábor hogyan akadályozza meg, hogy véletlenül letörjük vele a foglalat prückeit. Ez ugyanis komoly veszélyforrás ennél a rögzítési módnál...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról