Szerző: Barna József

2000. szeptember 15. 14:09

Az ATi teljeskörű WindowsME támogatást ígér

Az ATi tegnap jelentette be, hogy a cég által jelenleg forgalmazott valamint a jövőben megjelentetett összes - mind mobil, mind pedig desktop PC-k be szánt - videokártya teljes mértékben támogatni fogja a Microsoft által nemrégiben forgalomba hozott új WindowsME operációs rendszert. Minthogy a szoftveróriás új operációs rendszere támogatja a video in és video out valamint Movie Maker funkciókat, az ATi reményei szerint multimédia kártyáival (ALL-IN-WONDER RADEON TM and ALL IN WONDER 128) a PC-n eleddig nem látott minőségű videoeditálásra nyílik lehetőség. A WindowsME tökéletesített NetMeeting rendszere révén pedig az ATi termékei teljes videokonferencia-rendszerként is használhatók majd.

Az ATi tegnap jelentette be, hogy a cég által jelenleg forgalmazott valamint a jövőben megjelentetett összes - mind mobil, mind pedig desktop PC-k be szánt - videokártya teljes mértékben támogatni fogja a Microsoft által nemrégiben forgalomba hozott új WindowsME operációs rendszert. Minthogy a szoftveróriás új operációs rendszere támogatja a video in és video out valamint Movie Maker funkciókat, az ATi reményei szerint multimédia kártyáival (ALL-IN-WONDER RADEONTM and ALL IN WONDER 128) a PC-n eleddig nem látott minőségű videoeditálásra nyílik lehetőség. A WindowsME tökéletesített NetMeeting rendszere révén pedig az ATi termékei teljes videokonferencia-rendszerként is használhatók majd.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról