Szerző: Kovács Attila

2000. szeptember 12. 09:08

Inkompatibilis a legújabb Intel Itanium és a Linux Kernel

"Több fejelsztői hírcsoportban is olvashatjuk, hogy az Intel Itanium processzorok legutolsó változatai gondot okoznak azoknak a Linux feljesztőknek, akiknek a kódjaik eddig tökéletesen működtek a processzor A2-es változatával."
"Időzítési problémák lehetnek. Nagyon bosszantó, hogy az Intel még csak nagyon kevés B1-es Itaniumot juttatott el a fejlesztőkhöz így a fejlesztést és a hibakeresést meglehetősen megnehezítették."

"Az Itanium kiadását már többször is elhalasztották. Az Intel illetékesei elmondták az IDF-en, hogy a chipből nagy mennyiségben csak a jövő év elejétől kezdve tudnak majd szállítani, bár a processzor még ez év végén meg fog jelenni."

Vajon ez azt jelententi, hogy a már többször elhalasztott Itanium-kiadás még tovább fog húzódni? Igazából nem lehet tudni, de én nem lepődnék meg még azon sem, ha az Itanium-ra épülő rendszerekre még több mit fél évet kéne várni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.