:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. szeptember 11. 15:10

Új Eudora levelezőprogram: megjelent az 5.0 verzió

A Qualcomm ma megjelentette népszerű levelezőprogramjának, az Eudora-nak 5.0 verziószámú kiadását. A szoftver az alapvető funkciókon túl több érdekes szolgáltatással bír:

A Qualcomm ma megjelentette népszerű levelezőprogramjának, az Eudora-nak 5.0 verziószámú kiadását. A szoftver az alapvető funkciókon túl több érdekes szolgáltatással bír:

  • Eudora Sharing Protocol (ESP): a szolgáltatás segítségével gyakorlatilag mini-levelezőcsoportokat hozhatunk létre egy közös email címmel, ám ezt külső szerver nélkül tehetjük meg. Az Eudora ESP peer-to-peer alapon gondoskodik a csoport leveleinek továbbításáról.
  • MoodWatch: ez a szolgáltatás a leveleinkben előforduló "csúnya" szavak figyelésével figyelmezteti a felhasználókat, ha "flame" levelük érkezett, illetve megerősítést kér, ha csúnya beszédet tartalmazó levelet szeretnének elküldeni. A szolgáltatás inkább érdekes, mint hasznos.
  • E-mail statisztikák: az Eudora 5.0 a levelezésünkről mindenre kiterjedő statisztikát készít, amelyet bármikor megtekinthetünk.

    Az Eudora 5.0 ezeken felül lehetőséget ad a korábbi leveleink importálására a következő programokból: Microsoft Outlook 98/2000 és Outlook Express 4.0/5.0, Netscape Messenger 4.73/6.0 (Windows); OE 4.0/5.0 és Claris Emailer 2.0 (Mac); valamint továbfejlesztett address book-ot és külön signature-szerkesztőt is tartalmaz. Ezen felül lehetőséget ad a Mac felhasználóknak AppleScript-ek futtatására is.

    Az Eudora 5.0 letölthető a www.eudora.com címről. A program teljes verziója két módon használható: létezik egy ingyenes kiadás, amely reklámokat tartalmaz, illetve egy reklám-mentes kiadás, amelyért 49.95 dollárt kell fizetni.

  • Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 25. 14:02

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.