:

Szerző: xtr

2000. szeptember 11. 00:11

Case Mods hét a Cool-it-en!

Bizonyára sokan észrevettétek, hogy az utóbbi időben megszaporodtak az egyedi kialakítású számítógépházak. Ezen apropóból döntöttünk úgy, hogy tartunk egy ilyen doboz-módosítási hetet. Tehát hét napon keresztül nagyobb számban szólunk ezekről a műalkotásokról, amik néha gyönyörűek, néha ötletesek, és bizony néha nagyon furcsák:

Akik mostanában tervezték átalakítani dobozukat, (esetleg új dobozt építeni), rengeteg hasznos ötlethez juthatnak. Bemutatunk majd belülről megvilágított gépet, felpropellerezett (repülő) gépet, LAN Parti képes gépek tömkelegét, és még sok mindent. Mindben közös lesz, hogy egyetlen példány van belőlük a világon.

Kezdetnek nézzetek bele a legnagyobb galériák gyűjteményeibe:

  • A legnagyobb galériát a Virtualhideout tartja fent (266 dobozzal).
  • Második helyezettnek a TweakTown galériáját kiáltottuk ki,
  • És végül, de nem utolsó sorban egy nemrég nyílt oldal, a Case Modders Australia.
  • Szóval készítsétek a böngészőket, mert mostanában lesz mit olvasni!

    Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 27. 05:52

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.