Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 10. 20:16

Samsung ML-4500: lézernyomtató 199$-ért

Kapható: már hétfőtől. Főbb paraméterek: 8 oldal/perc, 600 dpi-s felbontás, súly: 6,2 kg, méret: 33 cm x 35,3 cm x 22,9 cm, egy éves garancia. A papír útja szinten teljesen egyenes, ezzel csökkenteni lehet a papír elakadását. A Samsung szerint a nyomtatás jobb, mint az átlagos 600 dpi-s lézernyomtatóké, mivel speciális, finomabb szemcsés ún. "mikró tonert" használnak a nyomtatóhoz.

Az ML-4500 felhasználóbarát: a legutolsó lap újranyomtatásához elég egy gombot megnyomni a nyomtató elején - egy másik gombbal törölni lehet a nyomtatást. Lehetőség van arra is, hogy index oldalt nyomtassunk, amelyen 16 oldal kis képe látható. Tartozék a géphez egy adagoló borítékokhoz, etikett címkékhez, kartonpapírokhoz ill. kivetítő fóliákhoz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról