Szerző: sammer

2000. szeptember 9. 06:37

D3D lehetőség a MindRover játékban

A CogniToy bejelentette, hogy a MindRover: The Europa Project nevű robot 'szimulátor' játéka mostantól támogatni fogja a Direct3D grafikus felületet is. A MindRover legfrissebb, v1.06-os változatában megtalálható a ScyTech által készített GLDirect grafikus driver technológia, aminek segítségével lehetőség nyílik az openGL-es játékokat Microsoft Direct3D használatával is futtatni.

"A MindRover játékunk első változatai kizárólag openGL driverrel ellátott 3D gyorsítókártyákon futottak. Számos visszajelzés szerint a játékosok egy része viszont nem tudta használni a játékot, mivel kártyájához nem volt megfelelő openGL meghajtó program", mondta Kim Quirk, a CogniToy vezetője. "A Microsoft Direct3D driverekkel viszont úgy gondoljuk, hogy az összes videokártya megfelelően együtt tud működni, ezért az új lehetőséggel azok is élvezhetik a játékot, akik openGL-el nem tudnák."

Az ingyenesen letölthető v1.06-os demo elérhető a CogniToy weboldaláról: www.cognitoy.com.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról