Szerző: Ady Krisztián

2000. szeptember 7. 21:59

Genesis gmVLX1A-X - progressziv képfeldogozó processzor

A HiVi nevű japán magazin jelentése szerint a Sony ugyanazt a progresszív processzort használja az új DVD lejátszóiban, mint a Toshiba és a Panasonic.

A HiVi nevű japán magazin jelentése szerint a Sony ugyanazt a progresszív processzort használja az új DVD lejátszóiban, mint a Toshiba és a Panasonic. A Genesis Microchip cég zászlóshajója a digitális sorduplázó gmVLX1A-X kódjelű chip. A magazinban tesztelték a Sony DVP-9000ES progresszív kimenettel rendelkező DVD lejátszót, és megemlítik azt is, hogy a Toshiba SD9200 és a Panasonic DVD-H1000 lejátszókban is a fenti Genesis chip van (legelőször a Panasonic alkalmazta). "A Genesis chip abban különleges, hogy támogatja a 4:3 méretarány konverziót, és mivel ez egy kiváló funkció, egyre többen használják termékeikben." – írja a cikk szerzője. A chip a jelenleg legfejlettebb szűrő és méretező algoritmusokat alkalmazza, hogy az interlaced (TV) képet nagy felbontású, nem interlaced (digitális TV, LCD TV, kivetítők) képpé alakítsa. A Genesis szerint a kép mindig tiszta, éles és stabil, míg más megoldásoknál blokkosodás, sorhibák tapasztalhatók. Forrás: DVD2000

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.