Szerző: mz

2000. szeptember 6. 22:06

Ingyenes OracleSalesOnline.com szolgáltatás

Az Oracle, az e-business szoftverek legnagyobb szállítója bejelentette, hogy 15 ország több mint 400 nagy- és középvállalata az OracleSalesOnline.com aktív segítségével bonyolítja értékesítési tevékenységeit.
Ez az új, ingyenes online szolgáltatás a vállalatok számára azonnali hozzáférést nyújt az Oracle nagyvállalati szintű számítógépes értékesítéstámogatási termékeihez. Az OracleSalesOnline.com a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára nyújt jól használható megoldást, az induló vállalkozásoktól a Fortune 500-as listáján szereplő óriásokig, és a piac összes ágazatát jól kiszolgálja, így a pénzügyi szolgáltatások, a távközlés, a fogyasztói cikkek, a szaktanácsadás és a műszaki cikkek szektorát. A jelenleg az OracleSalesOnline.com szolgáltatást használó cégek közül a következőket említenénk meg: Acrossworld Communications, Businesshere.com, C3 Communications, Campusinsiders.com, Carwashers.com, Cintra, Davanita Design, Dev-sol.com, Enterprise Rent a Car, Financial Finesse, MediMorphus, Montage eINtegration, Netledger, NewGen Software, NIC Company, OhioOnline.com, SCI, Speedgreetings.com, US Can és Xtreme.com.
Az OracleSalesOnline.com az Oracle számítógépes értékesítéstámogatási alkalmazásait az online alkalmazásmodell segítségével teszi elérhetővé, és fizikailag ugyanazt az alkalmazást használja, mint amit az Oracle hagyományosan CD-n szállít. Az OracleSalesOnline.com segítségével igen gyorsan föl lehet állítani egy 50–500 üzletkötőből álló csapatot, és az értékesítési szervezet hierarchiájának bármely tagja a világ bármely pontjáról áttekintheti a kínálkozó értékesítési lehetőségeket, irányíthatja az értékesítés folyamatát, pontos előrejelzéseket készíthet, nyomon követheti az értékesítés alakulását, és lekérdezheti az ügyfelek adatait. Az OracleSalesOnline.com szolgáltatást tetszőleges méretű üzletkötői csapat eredményesen használhatja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról