Szerző: bzd

2000. szeptember 6. 19:27

Egy régi ismerős vízhűtésre szakosodott oldalt indít...

Ordasi Gábor barátunk úgylátszik nagyon ráfeküdt a témára, mert vízhűtéses kalandjai kinőtték eddigi honlapját és úgy érezte ideje lenne beindítani egy csak vízhűtéssel foglalkozó lapot. Rögtön küldött is egy tanulságos tesztet...
    Tuningosok!

    Küzdelmes munka árán összehoztam új honlapomat, amelyet majd, megpróbálok gyakran frissíteni. Ezt a hétvégét sem töltöttem tétlenül, elkészültek az újabb blokkok, nagy sikere van hála a Cool-it-nek! Már folyamatosan készülnek... és, hogy mi tud? Nos, itt egy grafikon:

    Celeron 2-es processzort használtam a méréshez. Van egy 'King of Cooler' 6x6x6cm-es hűtőbordám, erre tettem két ventillátort. Ez a léghűtős eredmény. A vízhűtést pedig a már ismert hengeres blokkommal értem el. Aki kiváncsi az oldalamra és a további eredményekre az kattintson ide.

    További jó tuningolást: Gábor. (www.nexus.hu/vizhutes )

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról