Szerző: Koi Tamás

2012. november 26. 09:26

Tarol a Samsung XXL-es okostelefonja

Sikeres a Samsung óriástelefon-koncepciója, legalábbis ez derül ki a Galaxy Note termékcsalád második tagjának forgalmi adataiból. Az új típusból ugyanannyi idő alatt ötször annyit adtak el mint az elsőből.

Óriási siker a Samsung XXL méretű okostelefonja, a Galaxy Note II - a koreai gyártó két hónapja kezdte meg a készülék értékesítését, de az eladási adatok tanúsága szerint mostanra sikerült átlépni az ötmilliós eladási darabszámot. Mindezt ráadásul úgy, hogy kétmillió telefont alig pár hét leforgása alatt szállított a gyártó. A méretkategória növekvő népszerűségét jól jelzi, hogy az elődből ugyanennyi idő alatt egymillió darab kelt el, de már az is sikernek számított, különösen a Dell első, hamvába holt próbálkozásának fényében.

Az óriás-okostelefon Galaxy Note II egyfajta átmeneti termék a nagyméretű okostelefonok és a tabletek közt, csakúgy, mint elődje. Az újdonság azonban még az első Galaxy Note-nál is nagyobb valamivel, képátlója 5,5 hüvelyk, a panel felbontása pedig 1280x720 pixel. A Galaxy Note II emellett  gyorsabb is elődjénél, az 1,4 GHz-en ketyegő Exynos processzort egy 1,6 GHz-es négymagos lapkára cserélte a Samsung.

A Note II igazi nagy dobása továbbra is a Samsung-féle S-pen digitalizáló toll. Az új típus érzékenyebben reagál a tollal való érintésre, már négy különféle nyomáserősséget különböztet meg a rendszer, valamint arra is képes figyelmeztetni a felhasználót, ha a Note II-vel túl messze megy a stylustól - feltehetően azok miatt a feledékeny tulajdonosok miatt építette be ezt a képességet a Samsung, akik rendszeresen elfelejtették magukkal vinni a tollukat, miután használták.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A Galaxy Note II várhatóan tovább menetel majd előre az eladási sikereket tekintve, annál is inkább, mivel a mobilt csak november közepétől lehet kapni az Egyesült Államokban. A készülék egyébként Európában, a berlini IFA szakkiállításon mutatkozott be először a nagyközönségnek augusztus végén.

A telefon bár a kategória kétségtelenül legsikeresebb terméke, a Samsung legkeresettebb okostelefonjához, a Galaxy S III-hoz képest lényegesen szerényebb eladásokat produkál. A harmadik generációs Galaxy S okostelefon idén júliusban került a boltokba és november közepéig összesen 30 millió darab fogyott belőle. Ezzel a készülék nem csak minden idők legsikeresebb Samsung okostelefonja, hanem egyértelműen az egyik legjobban fogyó csúcskategóriás okostelefon a világon.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról