Szerző: mz

2000. szeptember 6. 22:21

Panasonic webtelefon

A Panasonic legújabb vezeték nélküli telefonjának felhasználói egyetlen gombnyomással igénybe vehetik a Net2Phone internetes szolgáltatását, és távolsági hívásokat kezdeményezhetnek az Interneten.
Az internetes hívások jóval olcsóbbak a hagyományos telefonhívásoknál. Az Egyesült Államokon belüli percdíja mindössze 3,9 cent. A tengerentúli országokba indított hívások természetesen "drágábbak" ennél: egy olaszországi beszélgetés például 10 centbe kerül percenként. Az új telefon segítségével a jelenlegi internetes telefonrendszereknél igényelt hozzáférési és felhasználói kódok megadása nélkül lehet internetes hívásokat kezdeményezni. A már 84,95 USA dollárért megvásárolható új, vezeték nélküli készülékekhez számos opció választható. A Panasonic Internet-telefonja szeptemberben kerül az üzletekbe - az USA-ban.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.