Szerző: mz

2000. szeptember 6. 22:21

Panasonic webtelefon

A Panasonic legújabb vezeték nélküli telefonjának felhasználói egyetlen gombnyomással igénybe vehetik a Net2Phone internetes szolgáltatását, és távolsági hívásokat kezdeményezhetnek az Interneten.
Az internetes hívások jóval olcsóbbak a hagyományos telefonhívásoknál. Az Egyesült Államokon belüli percdíja mindössze 3,9 cent. A tengerentúli országokba indított hívások természetesen "drágábbak" ennél: egy olaszországi beszélgetés például 10 centbe kerül percenként. Az új telefon segítségével a jelenlegi internetes telefonrendszereknél igényelt hozzáférési és felhasználói kódok megadása nélkül lehet internetes hívásokat kezdeményezni. A már 84,95 USA dollárért megvásárolható új, vezeték nélküli készülékekhez számos opció választható. A Panasonic Internet-telefonja szeptemberben kerül az üzletekbe - az USA-ban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról