:

Szerző: Koi Tamás

2012. szeptember 27. 09:52

Korlátlan díjcsomag jöhet a Vodafone-hoz

A mobilszolgáltatások lakossági piacán hazánkban eddig egyedülálló tarifacsomagokat vezet be hétfőtől a Vodafone Magyarország. Az új díjcsomagok korlátlan beszélgetést és korlátlan mennyiségű SMS-t tartalmazhatnak, tetemes nagyságú havi előfizetési díjért cserébe.

Új, a hazai mobilpiacon a lakossági szolgáltatások körében eddig teljesen egyedülálló tarifacsaláddal rukkol elő október elsején a Vodafone Magyarország - derül ki a cég által kiküldött meghívóból. A HWSW úgy értesült, hogy a társaság Magyarországon is bevezeti azt a korlátlan mennyiségű belföldi beszélgetést és SMS-t tartalmazó díjcsomag-konstrukciót, melyet szeptember elején a Vodafone csoport anyaországában, Nagy-Britanniában dobott piacra először. Erre utal a médiának kiküldött meghívó is, amelyen a végtelen matematikai szimbóluma látható.

A szigetországban Vodafone Rednek keresztelt tarifák minden időben és minden irányban korlátlan beszélgetést és SMS-t kínálnak (kivéve a nemzetközi forgalmat), emellett internetezésre is lehetőséget adnak, bár ez esetben az adatforgalom nem korlátlan, tarifától függően 1 vagy 2 gigabájtnyi adatot használhatnak fel az előfizetők havonta. Úgy tudjuk, hogy a magyar Vodafone új tarifái is hasonlóan épülnek majd fel, vagyis elsősorban a benne foglalt adatmennyiség tekintetében térnek el egymástól, emellett elképzelhető, hogy extra adatmennyiség opció is kérhető hozzájuk a szolgáltatótól.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Vodafone Red tarifákra Angliában 29 és 34 angol fontért, vagyis napi árfolyamon átszámítva körülbelül 10 300 és 12 200 forintért lehet előfizetni, információink szerint nálunk ugyanakkor ennél sokkal nagyobb ára lesz a korlátlan beszélgetéseknek. Ez annál is inkább valószínű, mivel a Vodafone jelenlegi legdrágább lakossági tarifája, a havi 20 ezer forintba kerülő Matrix 7 is "csak" 1200 lebeszélhető percet vagy SMS-t tartalmaz. Úgy tudjuk, hogy az új, korlátlan tarifák nagyjából ugyanerre az árszintre lettek beárazva.

A Vodafone Magyarország hétfőn osztja meg a sajtóval a részleteket az új konstrukciókról, az erről szóló meghívót tegnap küldte ki a szolgáltató. A sajtóbemutatóval egy időben debütál a szolgáltatónál az Apple új csúcskészüléke, az iPhone 5, melyet a magyarországi T-Mobile pénteken, nulla órától kezd forgalmazni, a szolgáltatók közül elsőként Magyarországon. A T-Mobile-lal ellentétben a Vodafone eddig nem közölte az új készülékek árát, a cég honlapján azonban az eddigi gyakorlatnak megfelelően már most regisztrálhatnak az érdeklődők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.