Szerző: Ady Krisztián

2000. szeptember 5. 19:09

KYRO alapú kártyák

Végre megérkeztek az első KYRO alapú kártyák bejelentései. A sort a Videologic kezdte, Vivid! nevű termékével (talán nem véletlenül). Szerencsére az STMikroelectronics nem tartogatja magának a chipet, és noname, olcsó, OEM kártyák is lesznek. Bizonyíték erre a PowerColor terméke, mely az
Végre megérkeztek az első KYRO alapú kártyák bejelentései. A sort a Videologic kezdte, Vivid! nevű termékével (talán nem véletlenül). Szerencsére az STMikroelectronics nem tartogatja magának a chipet, és "noname", olcsó, OEM kártyák is lesznek. Bizonyíték erre a PowerColor terméke, mely az EVIL KYRO "CVR3" fantázianévre hallgat, 32MB-os és 64MB + tv-kimenetes verzióban készül majd. A sort az InnoVision zárja Inno3D KYRO 2000 nevű kártyájával, melyből a bejelentés szerint készül majd 32MB-os + tv-kimenetes verzió is.
A kártyák árai nem igazán ismertek, illetve csak a Vivid!-é, mely 99Ł-ba, kb. 170$-ba fog kerülni. Ez talan kicsit magasnak tűnhet, azonban nem szabad elfelejteni az igen gazdag "feature" listát, s a várhatóan jó eredményeket. Emlékeztetőül: a KYRO az Imgtec PowerVR™ Series3 technológiáján alapuló chip, főbb újdonságai a 8 layer multitextúrázás, valamint a tile-based rendering.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról