Szerző: Koi Tamás

2012. július 4. 12:29

Új adatroaming-csomagok Telenor-előfizetőknek is

A Vodafone és a T-Mobile után a Telenor Magyarország is kínál ügyfeleinek új, kedvezményes adatroaming-opciókat, mellyel az Európai Unió területén és Horvátországban a listaárnál olcsóbban használhatják okostelefonjukat.

Mától a Telenor is kínál előfizetői és kártyás ügyfelei számára új, kedvezményes adatroaming-opciókat, a cég ezzel csatlakozott a Vodafone-hoz és a T-Mobile-hoz, melyek évek óta kínálnak a listaárnál olcsóbb használatot lehetővé tevő konstrukciókat ügyfeleik számára. A TravelSure Net konstrukció-család egy forgalmi díjas tarifából és két fix adatforgalom-mennyiséget tartalmazó kiegészítő opcióból áll.

A forgalmi díjas TravfelSure Net az 1-es díjzónában, illetve Horvátországban két szolgáltatónál (Tele 2, VipNet) napi 3 megabájt adatforgalom eléréséig kilobájtonként 0,48 forintos kell fizetnie az ügyfélnek, ami végeredményben megabájtonként több mint 491 forintos, tehát a listaárnál majd kétszer drágább tarifát jelent. A TrevelSure Net előnye akkor használható ki, ha az előfizető a napi rendelkezésre álló maximális keretet, 10 megabájtot leforgalmaz, a 3 és 10 megabájt közti adatforgalomért ugyanis nem kell fizetnie, így 10 megabájtnyi forgalom végeredményben összesen 1475 forintba kerül maximum, vagyis egy megabájt 147,5 forintra jön ki.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A társaság által nyújtott két másik TravelSure Net adatcsomag 3, illetve 10 napra biztosít 15 vagy 200 megabájt roaming adatforgalmat, 990 vagy 6990 forintért cserébe. A szolgáltató a limit 80 százalékának elérésekor SMS-ben figyelmezteti az előfizetőt, ezt követően a számlázás az ügyfél által korábban választott roaming alapcsomag, a normál adatroaming vagy a TravelSure Net díjszabása szerint történik.

A Telenor mellett a Vodafone és a T-Mobile is kínál kedvezményes adat- és beszédroaming lehetőségeket az ügyfelek számára. A Vodafone-nál július elseje óta él az Európai Napijegy szolgáltatás, ami napi 990 forint ellenében belföldi percdíjakat és 50 megabájtnyi roaming adatforgalmat biztosít. A T-Mobile továbbra is változatlanul biztosít háromféle roaming-opciót ügyfeleinek (Travel&Surf), ezek közül a legolcsóbb 690 forintért napi 10 megabájtot, a közepes 2090 forintért napi 50 megabájtot, a legnagyobb pedig 10790 forintért heti 250 megabájtot biztosít - a forgalom mérése minden opció és mindkét szolgáltató esetében 100 kilobájtos egységekben történik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról