:

Szerző: xtr

2000. szeptember 1. 21:41

A kicsike vízhűtések végleges verziója

Ordasi Gábor egy pillanatig sem pihen, megy a munka gőzerővel. Ennek szerencsére az eredménye is látszik. Leveléből idézem:
    Sziasztok tuning rajongók! Végre egy jó hír hűtőblokk ügyben! Rengeteg helyen jártam míg sikerült a megfelelő anyagokat megszereznem, de megérte. Remek kis hűtőblokkot sikerült alkotnom. Feltehető PPGA, FCPGA foglalatra valamint K6, K7 Athlon és Duron procikra is. Annyi rezem van már, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. 2 nap alatt készítettem néhány darabot és most teszteltem őket, az eredményekről az oldalamon olvashattok bővebben. Ízelítőként küldök egy képet a szerkezetről:

    Sokan kérdezik, hogy néz ki egy peltier elem. Nos erről is készítettem egy képet:

Azért azt még nem értem, hogy ha már festés is szóba kerül, akkor miért nem fehérre festi Gábor. A fehér hősugárzás szempontjából jobb választás, hisz visszaveri a hőt. Ennek jelentősége persze kicsi, de azért érdemes rajta gondolkodni. A cikk megtekintését már csak a rögzítés miatt is ajánlom. (Nem is beszélve arról, hogy Gábor épp szponzorokat keres :-)

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 00:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.