Szerző: sammer

2000. szeptember 1. 06:39

Bejelentették az Etherlords körökre osztott stratégiai játékot

A Nival Interactive és a Ravensburger Interactive bejelentették legújabb körökre osztott stratégiai játékukat, az Etherlords-ot.

Az Etherlords fejlesztőinek ígérete szerint a játék egyesíteni fogja magában a varázslatok világában játszódó szerepjátékok és a gazdálkodást előtérbe helyező stratégiai játékok legjobb elemeit. A játék a mai követelményeknek megfelelően 3D-s grafikával rendelkezik, több mint 300 típusú varázslat került bele a hozzájuk tartozó különböző speciális effektekkel, és a közvetlen csatározás részét is alaposan kidolgozták, amit rengeteg video effekt és a folyamatos animációk tesznek látványossá. Az egyedülálló harcrendszer természetesen az interneten keresztüli multiplayer csatározásokra is lehetőséget ad.

Az Etherlords első hivatalos bemutatkozása a hamarosan induló ECTS keretében történik majd meg, a játék kiadását pedig 2001 őszére tervezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról