:

Szerző: mz

2000. augusztus 31. 22:38

HP DesignJet 5000 - új nyomtatócsalád

A Hewlett-Packard Company ma bemutatta hp DesignJet 5000 Series elnevezésű új nyomtatócsaládját. A nagyméretű dokumentumok nyomtatására alkalmas eszközök a nyomtatási sebesség és a fényképminőség egyedülálló kombinációját kínálják a nyomdai szolgáltatásokra szakosodott vállalatok számára. A hp új, kimondottan a hp DesignJet 5000 Series nyomtatókhoz kifejlesztett nyomtatási alapanyagokat és festékeket is piacra dobott.
A 107 és 152 cm-es változatban megrendelhető hp DesignJet 5000 Series nyomtatók napjaink nyomtatási szolgáltatóinak valamennyi elvárását kielégítve, páratlan sebességet és képminőséget, nagyfokú automatizáltságot, valamint alacsony informatikai összköltséget garantálnak. Az új termékcsalád tagjai a nyomdaipari szolgáltatók számára készült, raszteres képfeldolgozási (RIP-Raster Image Processor) funkciókkal ellátott hp DesignJet 5000 nyomtató, valamint a teljes körű plug-and-play megoldást és beépített Adobe Postscript 3 raszteres képfeldolgozást kínáló hp DesignJet 5000PS nyomtató.
A hp DesignJet 5000 Series nyomtatórendszerek óránként akár 53 négyzetméteres nyomtatási sebességre is képesek, és 1200 x 600 dpi fényképminőséget biztosítanak. A New York állambeli Melville-ben működő SpencerLab független tesztügynökség a hp megbízásából a közelmúltban vizsgálatok útján is bebizonyította, hogy az új hp DesignJet 5000 Series nyomtatórendszerek által nyújtott képminőség egyenértékű a többi vezető nyomtató teljesítményével, ám a hp termékei gyorsabbak a versenytársak eszközeinél.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.