:

Szerző: mz

2000. augusztus 31. 22:34

HP SureStore Tape Autoloader szalagos meghajtó

A napokban bemutatott hp SureStore Tape Autoloader 1/9 versenyképes áron biztosítja a felső kategóriás szalagos könyvtáraknál megszokott kezelhetőségi, méretezhetőségi és értékálló befektetési jellemzőket. A könnyen kezelhető, rugalmas biztonsági adatmentés megoldás távoli helyszínről is rendkívüli könnyen konfigurálható és használható.
A gyors, rugalmas és megbízható biztonsági adatmentés valamint a szélesebb körű információ-hozzáférés iránt megnyilvánuló igény miatt az informatikusoknak egyre több adatról kell biztonsági adatmentést készíteniük, egyre rövidebb idő alatt. Az 1/9 mindenben kielégíti a megbízható, méretezhető, többplatformos támogatási megoldásokkal szemben támasztott elvárásokat. A DLT 8000 meghajtónak köszönhetően az 1/9 360GB tömörítés nélküli és 720GB tömörített adatkapacitással rendelkezik, becsült tömörítés nélküli átviteli sebessége 6MB/s, a tömörített érték pedig 12MB/s.(1) A hp SureStore Tape Autoloader 1/9 valamennyi vezető operációs rendszerrel (hp-UX, Solaris és NT) képes együttműködni.
A hp SureStore Tape Autoloader 1/9 kilencszalagos kazettával, egymeghajtós konfigurációban működik, és különálló valamint rackbe építhető változatban egyaránt megrendelhető. A bemutatott DLT 8000 szalagmeghajtó mellett az 1/9 később a Benchmark Tape Systems DLT1 meghajtójával is kapható lesz. A berendezés garantálja a felhasználók befektetéseinek hosszú távú értékállóságát, rugalmas kapacitásbővítést tesz lehetővé, és a telepítési helyszínen is könnyűszerrel átállítható a meghajtók újonnan megjelenő, következő generációira (Ultrium formátumú Linear Tape Open /LTO/ és Super DLT). Az 1/9 a hp SureStore szalagos könyvtárcsalád felhasználóbarát, negyedik generációs kialakítását követi.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.