Szerző: Bodnár Ádám

2012. január 31. 09:56

Nyáron jön az Office 15 nyilvános előzetese

Egy ügyfelekből és partnerekből álló szűk kör mától tesztelheti az új Office-t, amelyet a nagyközönség a nyártól próbálhat ki. A Microsoft egyelőre semmit nem árul el a szoftver képességeiről és még azt sem tudni, mikor jelenik meg.

HIRDETÉS

A Microsoft ma a kiválasztott tesztelőknek elérhetővé tette a következő generációs Office első technológiai előzetesét, amelyet a nyáron követ a nyilvános béta - adta hírül a hivatalos Office-blogon a vállalat. Az első előzetest ügyfelekből és partnerekből álló szűk kör tesztelheti.

"A fejlesztés eme korai szakaszában nem árulhatok el túl sokat az Office 15-től, de azt elmondhatom, hogy az Office 15 a legambiciózusabb vállalkozása az Office divíziónak. Az Office 15-tel a történelem során elsőként egyszerre frissítjük a cloudszolgáltatásainkat, a szervereinket és a mobil és PC klienseinket" - írja PJ Hough, a fejlesztés vezetője. Korábban az Office programcsomag, a hozzá tartozó szervertermékek és a cloudszolgáltatások fejlesztési ciklusa egymáshoz képest eltolódott, de most együtt jelenik meg az új Office, az új Exchange, SharePoint, Lync, Project és Visio, valamint frissül az új technológiára az Office 365.

A meglehetősen rövid bejegyzésben gyakorlatilag semmi nem derül ki az új Office-ról, a Microsoftnál teljes hírzárlat van az irodai csomag fejlesztésével kapcsolatban, így nem tudni, milyen képességekkel rendelkezik az Office 15, például hogy valóban lesz-e belőle iPaden futó változat, különbözik-e az x86 és ARM verzió, vagy hogy a szoftver kihasználja-e a Windows 8 Metro interfészt.  Arról sem tudni semmit, hogy mikor jelenik meg - a HWSW tippje szerint a korábbi évekhez hasonlóan a végleges változat érkezése közel fog esni az új Windowséhoz.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Amint arra olvasóink is bizonyára emlékeznek, az Office 2010 első technológiai előzetese 2009 nyarán jelent meg, amit novemberben követett a nyilvános béta, 2010 februárjában pedig a kiadásra jelölt verzió. A végleges változat áprilisban készült el, a kereskedelmi rajt pedig 2010 júniusában volt, több mint fél évvel a Windows 7 premierje után. A Microsoftot évek óta követő Mary Jo Foley úgy tudja, a redmondi cég 2012 vége előtt szeretné befejezni a programot és a kiadási dátum függvényében dől el, mi lesz a termék végleges neve, könnyen lehet hogy végül Office 2013 néven kerül a boltokba az irodai szoftver következő generációja.

"A technológiai előzetes program már megtelt, de nyáron mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni az Office 15-öt és akkor többet is elárulhatunk a megjelenéséről" - olvasható a blogbah.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 16:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.