Szerző: sammer

2000. augusztus 30. 22:37

Charm of War első infók

A 7th Bit Lab nevű orosz fejlesztőcsoport legújabb játékáról, a Charm of War valós idejű stratégiai játékról most jelentek meg az első részletek.

A Charm of War orosz legendákon és tündérmeséken alapul, ahol hatalmas cárok harcolnak egymással, gonosz szellemek és koboldok tartják rettegésben az erdőlakókat, boszorkányok és varázslók uralják a sötét energiákat, a folyók és tavak pedig a vízi szellemek otthonául szolgál.

Ebben a világban te egy fiatal, erős és ambiciózus harcos vagy akit az istenek választottak ki azért, hogy megkeresd a szent Charm of War-t - az örök fiatalság talizmánját, ami lehetővé teszi viselője számára a világok közötti utazást.

A játék tulajdonságai:

  • A szerepjáték és a valós idejű stratégiai játék legjobb elemeit egyesíti.
  • Barátságos kezelői felület.
  • 'State-of-the-art' 3D grafikus motor
  • Nagy választékú barátságos és ellenséges karakterek - boszorkányok, jó mágusok és gonosz varázslók, kereskedők, utazó bohócok, koboldok és még sok egyéb
  • Sok irányítható játékos karakter és mágikus tárgy

A Charm of War-t a Buka Entertainment fogja kiadni, de egyenlőre még nem jelölték meg, hogy mikor.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról