Szerző: Koi Tamás

2012. január 3. 13:29

Ráncfelvarrást kap a Samsung Galaxy Ace is

Megújítja középkategóriás Galaxy Ace okostelefonját a Samsung. Az új modell Galaxy Ace Plus néven kerül forgalomba az év elején, és néhány kisebb, elsősorban a teljesítményt és a háttértár-kapacitást érintő változást hoz.

Újabb középkategóriás okostelefonnal bővíti kínálatát a Samsung Electronics: még ebben a hónapban piacra kerül a Galaxy Ace Plus, az egy évvel ezelőtt, barcelonai Mobile World Congress előtt pár héttel bemutatkozott Galaxy Ace utódja. A koreai gyártótól nem teljesen idegen az efféle ráncfelvarrás, a Galaxy Tab 7 hüvelykes kijelzővel szerelt változatából is készült felújított modell, illetve a Galaxy S is megkapta a frissítést tavaly.

A Galaxy Ace Plus az eddigi koreográfiának megfelelően elsősorban kisebb hardveres módosításokat tartalmaz, a mobil kijelzőjének képátlója 3,5-ről 3,65 hüvelykre nőtt, a felbontás azonban maradt 320x480 pixel, ami egy modern érintőkijelzős okostelefon esetében éppen hogy nem veri le a lécet. A nagyobb kijelző mellett a Samsung egy gyorsabb, 1 GHz-es órajelen ketyegő processzort és 3 gigabájtnyi háttértárat épített a mobilba (ebből 2 gigabájt multimédiás tartalmak tárolására és általános célokra használható, 1 gigabájt pedig az alkalmazások számára lett elkülönítve).

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az Android operációs rendszer 2.3-as verzióját futtató Galaxy Ace Plus éppúgy 5 megapixeles kamerával és 7,2 Mbps maximális sávszélességű modemmel van ellátva mint elődje, a kezelőszoftver szintjén sem történt előrelépés, a Samsung az új típusnál is a TouchWiz UI-jal bővíti a standard androidos környezetet. A szoftverkínálat újdonsága a korábbi modellhez képest a Samsung saját fejlesztésű csevegőalkalmazása, a ChatON.

A Galaxy Ace Plus a Samsung közleménye szerint elsőként Oroszországban kerül majd forgalomba még januárban, ezt követően több régióban - így Kelet-Európában - is a boltokba érkezik. A cég egyelőre nem közölte, hogy mennyibe fog kerülni az újdonság.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról