Szerző: mz

2000. augusztus 30. 20:12

Bővült a hp Everyday Papers termékcsalád

Sok irodában úgy gondolják, hogy a normál fénymásoló papír használata mind a nyomtatáshoz, mind pedig a fénymásoláshoz megfelelő. Tudni kell azonban, hogy minél gyakrabban van szükségünk nyomtatóra, annál nagyobb mértékben függünk tőle. A papír elakadásának, a nyomtatási problémák és hibák kialakulásának megakadályozásával időt és pénzt takaríthatunk meg. Ez főleg az irodai környezetben lehet rendkívül lényeges. A különféle papírok gyártásánál használt technológiák mind a nyomtatók, mind pedig a fénymásolók teljesítményét jelentősen befolyásolják. Ebből a szempontból megéri olyan papírt választani, amely optimális nyomtatási végeredményt és gazdaságos nyomtatást garantál. Mivel a felhasználók gyakran tanácstalanok a kiválasztandó papír típusával kapcsolatban, általában ismert – és megfizethető árú – márka mellett döntenek.
A kiváló minőségű és problémamentes nyomtatás iránt megnyilvánuló igényre reagálva a hp tovább bővítette hp Everyday Papers termékcsaládját. Az új hp Office papírok a munkahelyi lézernyomtatáshoz, másoláshoz és faxoláshoz egyaránt ideális megoldást kínálnak.
Tesztek tanúsága szerint a hp Office hatszor megbízhatóbb a normál másolópapírnál, azaz 17 kilométernyi papírhosszon garantál csúcspontosságú nyomtatást. Az irodai nyomtatáshoz tehát egyértelműen a hp Office a legjobb választás. A csúcstechnológiát megtestesítő hp nyomtatók, a hp Office papírok és a hp festékkazetták együttes használata ideális végeredményt biztosít. Ez a kombináció optimalizálja a festékkazetta felhasználását, felgyorsítja a nyomtatási folyamatot, valamint a papírelakadások és egyéb technikai problémák ritkább előfordulása miatt a karbantartási költségeket is mérsékli. A nem megfelelő vagy rossz minőségű alapanyagok használata a papír gyakoribb elakadásához, meggyűrődéséhez, illetve rossz minőségű nyomtatott végeredményhez vezet.
A hp Everyday papírcsalád hozzájárul a felhasználók megfelelő üzleti arculatának kialakításához. A hp papírok megtervezése és tesztelése során figyelmet fordítottak arra, hogy a termék szélsőséges éghajlati viszonyok és terhelés mellett is kiváló teljesítményt biztosítsanak. A maximális megbízhatóság érdekében az új termékeket különféle páratartalmú és hőmérsékletű környezetekben működő nyomtatókon és nagy sebességű másológépeken tesztelték.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról