Szerző: Vörös Péter

2000. március 16. 19:47

Driveway és Simple Technology: újabb két cég tőzsdei bevezetés előtt

A San Francisco-i Driveway adattárolási szolgáltatásokat nyújt Interneten keresztül vállalati és otthoni felhasználóknak, míg a szintén kaliforniai Simple Technology DRAM, SRAM és Flash technológiákon alapuló standard és egyedi memória megoldásokat készít (pl. a cég memória moduljait használják egy sor hordozható digitális eszközben, mint pl. digitális kamerákban és MP3 audió lejátszókban). A Driveway éppen tegnap kapott 10 millió $-nyi összeget az EMC-től és a Lycos-tól. A Simple Technology (amelynek fő vevői pl. a Motorola, az Unisys és a Xerox) 57,5 millió $-t tervez a tőzsdei bevezetés bevételeként.

A San Francisco-i Driveway adattárolási szolgáltatásokat nyújt Interneten keresztül vállalati és otthoni felhasználóknak, míg a szintén kaliforniai Simple Technology DRAM, SRAM és Flash technológiákon alapuló standard és egyedi memória megoldásokat készít (pl. a cég memória moduljait használják egy sor hordozható digitális eszközben, mint pl. digitális kamerákban és MP3 audió lejátszókban). A Driveway éppen tegnap kapott 10 millió $-nyi összeget az EMC-től és a Lycos-tól. A Simple Technology (amelynek fő vevői pl. a Motorola, az Unisys és a Xerox) 57,5 millió $-t tervez a tőzsdei bevezetés bevételeként. [CNET, TechWeb]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.

GEMINI

3

Licencelné az Apple a Google generatív MI modelljét

2024. március 18. 10:34

A Google Gemini hozná el a generatív képességeket az iPhone-okra, legalábbis már zajlanak az erről szóló tárgyalások. A részleteket egyelőre még nem véglegesítették a felek.