Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Mindhárom mobilszolgáltatónál kapható a Galaxy Tab 10.1

Koi Tamás, 2011. szeptember 13. 12:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Immár mindhárom magyarországi mobilszolgáltató kínálatában megtalálható a Samsung csúcskategóriás tabletje, a Galaxy Tab 10.1.

hirdetés

A Telenor és a T-Mobile után a hét elejétől a Vodafone Magyarország kínálatában is megjelent a Samsung legújabb táblagépe, a Galaxy Tab 10.1. A készülék megjelenése heteket csúszott, nem hivatalos információk szerint a tablet körüli jogi herce-hurca miatt, mely az egész Európai Unióban befolyásolta a termék piacra kerülésének időpontját. A tablet előző verzióját, a Galaxy Tab 10.1v-t egyébként hónapokkal ezelőtt elkezdte árulni a Vodafone, az újabb változat ugyanakkor vékonyabb és újabb rendszerszoftvert is futtat gyárilag.

A tablet a múlt héten a Telenor és a T-Mobile árlistájára gyakorlatilag egy időben került fel, noha a magenta színű szolgáltatónál a webshopban már augusztus közepén szerepelt az eszköz. Jellemző, hogy egyik szolgáltató sem adott ki sajtóközleményt az új készülék bevezetéséről, holott ezt korábban minden más modellnél megtették a szolgáltatók. A legtöbb tablet (szám szerint öt különböző típus) egyébként jelenleg a T-Mobile kínálatában található meg.

A T-Mobile kizárólag internetes csomagok mellé, hűségidő vállalásával, vagy önállóan, hűségidő nélkül árulja a Galaxy Tab 10.1-et (a listaár 161 ezer forint). A tablethez a havi 9400 forintba kerülő Net&Roll L mobilnet-díjcsomagra vállalt kétéves hűségszerződés esetén 60 ezer forintért lehet hozzájutni, de megvehető a termék részletfizetéssel is, ebben az esetben a kezdőrészlet 11 905 forint, havonta pedig további 1875 forintos törlesztőrészletet kell fizetni két éven keresztül.

A Telenornál a kártyás ajánlat (tehát gyakorlatilag a listaár) szintén 160 ezer forint, és bár a szolgáltatónál megvásárolható a tablet hangszolgáltatást is tartalmazó tarifával, a cég elsősorban az augusztus második felében bevezetett hipernet-tarifákat ajánlja a tablethez. A legkisebb, havi 5 ezer forintba kerülő Hipernet 7 díjcsomag mellé 133 ezer forintért adja a cég a Galaxy Tab 10.1-et, míg a legnagyobb, havi 8 ezer forintba kerülő Hipernet 42 csomag mellé 100 ezer forintot kell fizetni a készülékért. A tablet a Telenornál is megvásárolható részletfizetéssel, az utóbbi díjcsomag esetén 16 ezer forint a beugró.

A Vodafone-nál a Galaxy Tab 10.1 kizárólag az Internet Easy, Internet Comfort, Internet Nonstop illetve Netjegy csomagban érhető el, a listaár 155 ezer forint, a kezdőrészlet pedig minden konstrukciónál 23 ezer forint. A havi törlesztőrészlet egy éven keresztül 11 ezer forint a választott tarifától függetlenül.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!