:

Szerző: Barna József

2000. augusztus 26. 20:17

Az NVIDIA egy 50 millió tranzisztorból álló chipet tesztel

Az EETimes egy cikket publikált a tervezők körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő formális chip-tesztelési alkalmazásokról, melyek segítségével az új chipek tesztelési ideje jelentősen csökkenthető. A cikkben Chris Malachowsky, az NVIDIA tervezési alelnöke, arról számol be, hogy a cég az úgynevezett Verix kódot használja egy 50 millió tranzisztorból álló chip teszteléséhez. Természetesen a chipről semmit sem árul el, ám többen azt gyanítják, hogy itt az NV20-ról van szó, amely - a tranzisztorok hatalmas számából kikövetkeztethetően - feltehetően teljes magsebességen működő on-die memóriát tartalmaz majd.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.