Szerző: Kovács Attila

2000. augusztus 25. 22:34

...és a Millennium G450 doboza

Egyszerűen annyira kevés hír van, ami a Matroxszal kapcsolatos, hogy most ezt a két képes hírt nem lehet kihagyni. A lényegre térve: itt van a Matrox Millennium G450 doboza, amit már régebben láthattunk azokon a nagyon kisméretű képeken.

Egyszerűen annyira kevés hír van, ami a Matroxszal kapcsolatos, hogy most ezt a két "képes" hírt nem lehet kihagyni. A lényegre térve: itt van a Matrox Millennium G450 doboza, amit már régebben láthattunk azokon a nagyon kisméretű képeken.
A dobozon fel van tüntetve: 360Mhz RAMDAC. Ez vagy csak az én figyelmemet kerülte el a sajtótanyagokban, vagy tényleg nem említették meg. Bár sejteni lehetett, hogy nem fognak 360Mhz alá menni, miután a G400MAX is egy ilyen frekvenciájú RAMDAC-ot használt.

Személy szerint én nagyon örülök ennek a két képnek, ami már azt engedi sejtetni, hogy a G450 nagyon hamar a boltokba kerülhet, bár lelkem legmélyén már a G800-at várom. (Dehát ki nem?)

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.