:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 25. 12:23

Az Intel a peer-to-peer állománymegosztásban látja a hálózatok jövőjét

Az új, Peer-to-Peer állománymegosztás elsősorban az üzleti életben használható, új alapokra helyezve és felgyorsítva a vállalati hálózatok adatcseréjét.

Az Intel szerint a hagyományos, kábeles hálózati elemek és az új, vezeték nélküli komponensek együttes, optimális használata lesz a jövő internetes üzleteinek motorja, a P2P adatátvitellel kombinálva.

Craig Barrett, Intel CEO szerint az Intel teljes internetes infrastruktúrát képes kiépíteni mindössze 48 óra leforgása alatt. Barrett hangsúlyozta, hogy azoknak a cégeknek, amelyek teljes mértékben az elektronikus kereskedelemben érdekelt vállalkozássá kívánnak válni, tevékenységük minden részét az internetes hálózatokat kihasználva kell végezniük. Ehhez persze az Intel segítő kezet tud nyújtani - mondta az Intel vezető. Barrett szerint a Peer-to-Peer hálózatok "erős hatással lesznek az iparág fejlődésére", éppen ezért az Intel hamarosan bemutatja saját Peer-to-Peer elképzeléseit.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.